Sušić otkrio istinu o Ervinu Zukanoviću!

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić u razgovoru za Klix.ba je odgovorio na optužbe Ervina Zukanovića koji je ustvrdio kako ga Sušić ne zove u reprezentaciju jer nije prihvatio da mu menadžer bude Safetov brat Sead.



"Ta priča je stara nekoliko godina, jer je i tada Zukanović pričao to isto želeći opravdati to što ga nema u reprezentaciji. Prije tačno dvije godine, kada smo igrali prvu utakmicu kvalifikacija za SP protiv Lihtenštajna, zvao me nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Radanović koji je dao onaj čuveni gol Bugarskoj za 3:2 i koji je Zukanovićev dobar prijatelj i pohvalno govorio o njemu", kaže Pape za Klix.ba.



"Rekao sam mu tada da ne može igrati u reprezentaciji ako iznosi takve neistine i uvrede, već poziv treba zaslužiti na terenu. Nakon toga me zvao i Zukanović i kleo se svim i svačim da on tako nešto nikada nije rekao i da to nema veze sa istinom".

"Dobio je poziv i bio se ustalio u reprezentaciji, a sada kada ga opet nema, ponovo je počeo iznositi te izmišljotine", ističe Sušić.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...