Alen Halilović šokirao javnost: Pa o čemu je mislio, sada mu povratka više nema!


Sudac utakmice između Vilarealla i Real Madrida koja je završila pobjedom  kraljeva 3:2, Gil Manzano,bio je poprilično kritiziran zbog dvojbenog penala kojeg je dosudio za kraljevsku momčad.





Još više prašine je podignuo kada su ga fotografi uhvatili kako napušta El Madrigal s vrećicom na kojoj je grb Real Madrida te je tako izazvao brojne insinuacije.

No izgleda kako on nije jedini koji je dobio takav poklon. Fotografi su s identičnom vrećicom uslikali i našeg povremenog reprezentativca Alena Halilovića nakon remija njegovog Las Palmasa s Real Madridom (3:3).





Fotografija je šokirala španjolske medije, a posebno navijače Barcelone jer je Halilović bio član katalonske momčadi tri godine, a za nju je igrao dvije sezone. Vrećica je navodno sadržavala male  poklone sa Realovim grbom.

Barcelona je Halilovića ljetos prodala Hamburger SV-u za 5,5 milijuna eura, ali ga ima pravo kupiti natrag prije svih klubova ukoliko se Hrvat dokaže. To nažalost nije krenulo u tom smjeru te je iz Njemačke Halilović poslan na posudbu u Las Palmas, a ova situacija s vrećicama sigurno mu ne ide u korist ako se planira vratiti na Camp Nou.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...