Evo zašto je Ćiro napustio Slobodu

Tuzla nikad nije zapamtila feštu i slavlje kao što je to bilo nakon utakmice posljednjeg 30. kola Prve lige FBiH, između Slobode i Igmana.



Blažević je u 80. godini života uspio napraviti još jedan podvig, Slobodu je preuzeo uoči proljetnog dijela prvenstva sa pet bodova zaostatka za Jedinstvom iz Bihaća, a onda od 15 utakmica dobio 13 uz samo jedan poraz i jedan remi. Bilo je to dovoljno za veliko slavlje navijača kluba sa 95. godina tradicije.

Utakmice Slobode na Tušnju u drugom razredu bh. fudbala pratilo je više gledatelja nego ijedan premijerligaški klub.

Ono što svakako najviše zanima ljubitelje fudbala u gradu soli je hoće li Ćiro Blažević sjediti na klupi Slobode i naredne sezone.

Miroslav Blazevic


- Imao sam sastanak sa predsjednikom koji mi je dao do znanja da oni nemaju osobiti interes da ja ostanem. Ja gotovo sigurno idem - kazao je Blažević za Tuzlanski.ba i dodao:

- Ostalo je još da obavim razgovor sa načelnikom Imamovićem, međutim kako sad stvari stoje, gotovo je sigurno da idem - kaže popularni Ćiro.

Blažević je u razgovoru za Tuzlanski.ba kazao da bez podrške navijača ne bi bilo moguće ostvariti konačan cilj.

Boravak u Tuzli Ćiro će pamtiti do kraja života i kaže da ne pamti gdje se tako lijepo osjećao, a dok je pričao o predsjedniku Azmiru Husiću koji je najzaslužniji za njegov dolazak u Tuzlu birao je riječi u superlativima.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...