Bivša zvijezda Reala misli da Zmajevi nemaju šanse u Brazilu

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se u grupi F za Svjetsko prvenstvo u Brazilu zajedno sa Argentinom, Nigerijom i Iranom, a tu grupu prokomentarisao je Steve McManaman, nekadašnji veznjak Real Madrida.




McManaman je prokomentarisao grupu F za novinsku agenciju ISNA, te je tako dao do znanja da ne vjeruje u reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Istakao je da bi Iran mogao napraviti iznenađenje na Mundijalu.

"Iran ima težak zadatak da se plasira u drugi krug. Nigerija je iskusnija od Irana, a također sparno vrijeme u Brazilu bit će prednost afričkih reprezentacija. Bez sumnje, Argentina će ići dalje kao prva. Tri ostale reprezentacije borit će se za treće mjesto", rekao je McManaman, te je dodao:



"Argentina je favorit za osvajanje naslova i ozbiljan je konkurent domaćinu Brazilu. Uvijek je bilo reprezentacija koje su bile iznenađenje na Mundijalima, a smatram da to Iran može biti ove godine. Carlos Quieroz je sjajan trener. On je radio u velikim klubovima kao što su Manchester United i Real Madrid".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...