Pjanić isprepadao Zukanovića: Vidjećeš, ovdje ti nije kao u Sampdoriji

Ervin Zukanović je u četvrtak navečer stigao na liječničke preglede u Rim, a u novom su ga klubu dočekali i suigrači iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, Edin Džeko i Miralem Pjanić .



"Svi u klubu smo spremni poželjeti mu dobrodošlicu . Zukanović mora imati na umu da dolazi u klub u kojem će mu biti drugačije nego u Sampdoriji. Ovdje je veći pritisak , ambicije su velike i u svakoj utakmici se mora davati maksimum za pobjedu. Mora se prilagoditi u što prije i mi ćemo mu pomoći u tome," rekao je Pjanić talijanskim medijima, a potom se okrenuo igri i rezultatima momčadi.

"Želimo ostaviti iza sebe negativan period već od ovoga vikenda. Jako se trudimo na treninzima i želimo to pokazati već u subotu i uzeti tri boda. Kako se ja osjećam ? Istina je da se u jednom trenutku dogodio pad, sada radimo na tome. Tijekom treninga punimo baterije, moramo se vratiti na razinu koju smo imali početkom sezone. Najvažnije je da Roma pobjeđuje," rekao je veznjak Rome i zaključio:

"Tri smo uzastopne sezone igrali u istoj postavi, a sada se stvari mijenjaju i moramo se priviknuti na to. Stvari će lagano sjedati na svoje mjesto."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...