Tako je to kad igra Bayern: Ibišević će ovo htjeti što prije zaboraviti

Hertha je u München došla kao četvrtoplasirana momčad Bundeslige, ali se svejedno strahovalo od debakla jer je Bayern ove sezone uistinu 'strašan'.



Nakon 2:0 poraza svi su zadovoljni jer je samo Hertha, uz Augsburg, ove sezone primili manje od tri gola na Allianz Areni.

A koliko je Bayern moćan najbolje pokazuje statistika kroz napadača Vedada Ibiševića (31). Gosti su pucali ukupno četiri puta, a bh. reprezentativac niti jedan jedini put! To mu je jedina utakmica ove sezone u kojoj nije uopće oprobao udarac, ne računajući Schalke protiv kojeg je igrao samo 18 minuta. Bio mu je to sedmi nastup, a ostao je na četiri gola.





Ibišević je u 56 minuta na terenu loptu dodirnuo samo 12 puta, dakle, svakih četiri minute i 40 sekundi! To mu je uvjerljivo najmanje sudjelovanja u igri ove sezone.

Dobio je tek 20% duela, imao je devet dodavanja (78 posto preciznih), imao je jedan točan centaršut, a pretrpio je jedan prekršaj i napravio četiri. Zaradio je i žuti karton.

Vedad je nakon utakmice komotno mogao odigrati još jednu jer ovu kao da je preskočio, no to je razumljivo jer je ipak s druge strane bio bavarski stroj.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...