FOTO: Evo šta su navijači Chelsea poručili Asmiru Begoviću nakon utakmice

U terminu od 16 sati odigrano je šest utakmica engleske Premier lige, a pobjede su ostvarili Chelsea, Manchester United, Manchester City...








Chelsea je na Stamford Bridgeu savladao Aston Villu s 2:0, tako da je naš Begović upisao "clean sheet". Diego Costa pogodio je u 34. minuti, a Hutton je postigao autogol u 54.

Navijači Chelsea oduševljeni su Begovićem ove sezone, te putem socijalnih mreža ističu kako je reprezentativac BiH jedna od rijetkih svijetlih tačaka u ekipi menadžera Josea Mourinha ove sezone.





Manchester United bio je ubjevljiv protiv Evertona na Goodison Parku (0:3), a u trijumfu Crvenih đavola pogađali su Schneiderlin u 18, Herrera u 22. i Rooney u 62. minuti.

Na domaćem terenu protiv Bournemoutha bio je ubljedljiv Manchester City (5:1). Sterling je postigao hat-trcik za Građane (7., 29. i 45. minuta), a dva gola je postigao Bony. Murray je bio strijelac za goste.

West Ham je u posljednjim trenucima došao do pobjede na gostovanju kod Crystal Palacea (1:2). Jenkinson je pogodio u 22. minuti za 0:1, a samo tri minute poslije Cabaye je izjednačio. Lanzini je u 88. minuti pogodio, a Payet u94..

Southampton i Leicester su remizirali (2:1). Fonte i Van Dijk su pogađali u prvom poluvremenu za domaće, a Vardy dva puta za goste u drgom dijelu. Golom Berahina u 54. minuti WBA je savladao Sunderland (1:0).







Chelsea 2-0 Aston Villa 17.10.2015 HD 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...