Evo šta je Baždarević poručio Vranješu zbog tetovaže

Ognjen Vranješ, reprezentativac Bosne i Hercegovine i igrač turskog  Gaziantepa, našao se u središtu zanimanja BIH javnosti nakon što se na pripremama reprezentacije uoči utakmice s Izraelom pojavio s novom tetovažom.





Mnogi sportaši se tetoviraju, ali Vranješ (25) si je istetovirao obrise Republike Srpske, što nije dobro prihvaćeno od dijela javnosti u BiH.

Vranješ je rođen u Banjoj Luci, a dok je bio igrač Crvene zvezde na posudbi u moldavskom Šerifu, s moldavskim klubom bio je bolji u Zagrebu od Dinama, a prolazak je proslavio s majicom "Delije sever", čega se dobro sjećaju navijači hrvatskog kluba.



"On je izuzetan reprezentativac, dečko za primjer kako se treba ponašati na terenu i na treningu. Jednostavno ne želim odgovoriti na takva pitanja," rekao je izbornik BiH Mehmed Baždarević za tetovažu braniča reprezentacije.


Vranješ ne govori o tome, no činjenica je da je svojim pogrešno tempiranim potezom pomogao suigračima. Naime, privukao je svu pažnju na sebe, a javnost sada ne pritišće njegove suigrače uoči važne kvalifikacijske utakmice s Izraelom.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...