Veliki problemi za Zmajeve uoči utakmice sa Belgijom

Reprezentacija Safeta Sušića u prve je dvije utakmice dohvatila tek jedan bod. A sada im tek slijede najteži dvoboji...



Bosna i Hercegovina već je na samom početku novog kvalifikacijskog ciklusa u velikim problemima. Safet Sušić dugo je, nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu, odlučivao o svojoj budućnosti, no onda se odlučio za nastavak izborničke karijere. A za sada mu stvari i ne idu prema planu...

Očekivanja rastu, pa je BiH u ovaj kvalifikacijski ciklus za odlazak na Europsko prvenstvo u Francusku ušla kao jedan od favorita skupine. A navijači, za sada, nisu zadovoljni. Bosna i Hercegovina prvo je na domaćem travnjaku poražena (2:1) od Kipra, a onda su Zmajevi remizirali (0:0) u Walesu.

Edin Dzeko


Izabranici Safeta Sušića tako na svom kontu imaju tek jedan bod, a pred njima su sada najveći izazovi. U Zenicu sutra stiže Belgija, dok će u studenom Bosna i Hercegovina gostovati u Izraelu. Bodovi su im neophodni ili bi se zmajevi već u ranoj fazi kvalifikacija mogli oprostiti od borbe za prve dvije pozicije u skupini.

Belgija je pak moćna, snažna, bez dvojbe selekcija iz samog svjetskog vrha. A u Zenicu stižu nakon uvjerljive pobjede nad Andorom. Naravno, nogometnim liliputancem, ali pogled na statistiku (75% posjeda lopte, 44 udaraca prema vratima, 625 točnih dodavanja) te utakmice govori o realnoj snazi Belgije.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...