Sušić priznao: Samo ovaj igrač može zaustaviti Balea

Selektor Safet Sušić, nakon dva provedena dana s ekipom, pred večerašnji, zadnji trening i polazak u Kardif, istakao je da je atmosfera dobra, mada smo imali dosta problema zbog povreda Emir Spahića i Gorana Zakarića, koji neće moći konkurirati za Vels.



- Druga me utakmica, za sada, ne interesuje. Vjerujte. Gledao sam Vels. Jedina prednost u odnosu na nas je što igraju na domaćem terenu. Istina, imaju jednog vrhunskog igrača, koji, istina, možda nije najbolji, ali jeste najskuplji na svijet. To je Bejl. Vidio sam koliko im on znači. Uostalom, riješio je i utakmicu protiv Andore - kaže Sušić, koji ističe da moraju sve uraditi da ga zaustave.



Međutim, nema mu namjeru dati i striktnog čuvara.

- Neće. Nekada igra po lijevoj, nekada po desnoj strani, vrati se u sredinu. Neću da žrtvujem nikog. Jedini koji bi mogao da odgovori, to je Bešić. A, onda, nemamo puno koristi od njega kada mi imamo loptu. Svaki igrač će imati obavezu da mora prići bliže, da mu ne dozvoli da primi loptu i krene - kaže Sušić, koji, ipak, smatra da će oni imati puno više problema da zaustave naše igrače.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...