Sušić otkrio istinu šta se desilo sa Emirom Spahićem

Hoće li Emir Spahić igrati za BiH protiv Velsa i Belgije ne zna, čini se, niko, pa ni on, a pogotovo ne selektor BiH Safet Sušić.



Naime, Spahić je otputovao u Njemačku, u Minhen na terepije zbog problema sa leđima. Iako je juče mnogo toga upućivalo na to da će iskusni stoper ipak zaigrati u pomenute dvije utakmice kvalifikacija za EURO 2016. situacija se tokom večeri zakomplicirala, te se Spahić vratio u Njemačku.

- Spahić ima ozbiljan problem s leđima. Vraća se u Njemačku, gdje će otići na pregled, a ukoliko sve bude u redu, doći će pred utakmicu protiv Velsa ili će se staviti na raspolaganje za meč protiv Belgijaca, rekao je za Goal selektor Safet Sušić, koji nam je jučer ujutro rekao kako bi Spahić ipak mogao zaigrati, ali…



- Ujutro je situacija izgledala dobra. Razgovarali smo i rekao je da će probati. Međutim, naveče se to promijenilo, što su pokazali i liječnički nalazi. Jedva je hodao, tako da je jedina opcija bila da ode na pregled i da ga u Münchenu pokušaju osposobiti za neku od nadolazećih utakmica, dodao je Sušić.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...