Sušić progovorio o dešavanjima u Innsbrucku

S obzirom na to da su počele prije sedmicu i da je ekipa većinom bila desetkovana, Sušić kaže da je rano govoriti o tome kakav je posao odrađen.



- Dugo nismo bili kompletni, neki su fudbaleri došli povrijeđeni, a drugi su se naknadno ozlijedili... Rano je za bilo kakve ocjene. Samo mogu reći da se nadam da će se fudbaleri, naročito Ermin Bičakčić i Sead Kolašinac, koji nam mnogo znače, brzo oporaviti - kaže naš selektor.

Do sada, fudbaleri na sva pitanja o atmosferi i odnosima u timu, koji su narušeni utakmicom u Inzbruku protiv Egipta, odgovaraju stereotipnim izjavama da su odlični. Slično tvrdi i Pape.

Susic Spahic


- Atmosfera zaista jeste dobra. Naravno, uvijek ima sitnih problema i nesporazuma, što je i normalno kada su na okupu 24 fudbalera različitih karaktera. No, u odnosu na druge ekipe, ne možemo se žaliti na veće probleme", rekao je Sušić, pa nastavio:

"Niste ni svjesni šta se sve dešava na treninzima u mnogim klubovima - tuče, svađe... Toga kod nas nema i zadovoljan sam. Za atmosferu ponovo kažem da će biti onakva kakvom je mi napravimo i niko je izvana neće pokvariti. Trebamo biti svjesni da svi imamo zajednički cilj - kostatirao je Pape.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...