Šta je seksi Argentinka poručila Miralemu Pjaniću?

Novinari iz cijelog svijeta oduševljeni su Pjanićem i Džekom i vide bh. reprezerntaciju kao jedno od mogućih iznenađenja na svjetskom prvenstvu u Brazilu.



Na kongresu sportskih novinara iz cijelog svijeta koji se održao (26-30 april) u Bakuu(Azerbejdžan), svi novinari su izrazili divljenje igračkom umijeću naših zvijezda.

- Džeko i Pjanić su svjetske klase- mišljenje je većine sportskih novinara. Bh. vedetama posebno je oduševljen argentinski novinar, dok su domaći (azerbejdžanski) i ruski novinari u superlativima govorili o Elviru Rahimiću.

Kolege iz regije uvjereni su da će BiH, uz Argentinu proći drugi krug na svjetskom prvenstvu u Brazilu. Na kongresu sportskih novinara na kojem je bilo više od stotinu zemalja iz cijelog svijeta BiH je predstavljao Sinan Sinanovic, glavni i odgovorni urednik Avazovog Sporta.



Posebna atrakcija bila je Maria Pie Beltran, Argentinka koja živi u Italiji, gdje igra odbojku u jednom amaterskom klubu.

Koliko Maria simpatizira BiH pokazala je tako što je u dresu BiH intervjuirala Ibru Šehića, golmana azerbejdžanskog Karabaha. O bh. zvijezdi iz Italije je kazala.

- Pjanić je svjetski igrač. Želim mu da bude najbolji u Romi, Brazilu, ali ne i da pobjedi s BiH Argentinu. Moja Argentina će biti prvak, a želim da i BiH napravi dobar rezultat – izjavila je atraktivna Maria. BiH je prvi put nakon rata sudjelovala na svjetskom kongresu sportskih novinara.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...