Evo ko je sve dobio poziv za Brazil

Zvanična stranica Aalena objavila je fotografiju kojom potvrđuje kako je njihov golman Jasmin Fejzić pozvan na okupljanje fudbalske repreznetacije Bosne i Hercegovine 15. maja u Sarajevu.



Pomenuta fotografija potvrđuje da je Safet Sušić poslao većinu poziva sigurnim putnicima u Brazil, među kojima je uz Jasmina Fejzića još 19 igrača.

Očekuje se kako će Safet Sušić sve pozive, kako preostalim igračima u listi od 23 pozvana tako i sedmorici rezervnih, poslati ujutro, nakon što večeras svi potencijalni reprezentativci zaključe klupske nastupe za ovaj vikend, a prije konferencije za medije na kojoj će Pape sutra u 11 sati zvanično objaviti spisak pozvanih Zmajeva.

Podsjećamo, Safet Sušić će u Sarajevu 15. maja okupiti 23 reprezentativca, koja će tu boraviti do 27. maja kada odlaze na drugu fazu priprema u SAD, odakle kasnije putuju na Svjetsko prvenstvo u Brazil.



Selektor Sušić sutra će izdiktirati i imena još sedmorice fudbalera koji će biti uvršteni na rezervni spisak, te pozvani u reprezentaciju, ukoliko neko od prva 23 igrača izostane.

Kako saznajemo, pozive su dobili još Asmir Begović, Asmir Avdukić, Emir Spahić, Toni Šunjić, Sead Kolašinac, Ognjen Vranješ, Ervin Zukanović, Ermin Bičakčić, Sejad Salihović, Miralem Pjanić, Izet Hajrović, Mensur Mujdža, Haris Medunjanin, Senad Lulić, Anel Hadžić, Tino Sušić, Zvjezdan Misimović, Avdija Vršajević, Vedad Ibišević, Edin Džeko i Edin Višća.

To je 22 igrača, a ko će biti 23. saznaćemo sutra kada Pape objavi i službeno spisak.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...