Srbijanski mediji "otkrili" zašto su se posvađali Džeko, Spahić i Sušić

Srbijanski mediji dali su opsežnu analizu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.



Međutim, navodi se kako unutar Zmajeva ima i dosta problema, a oni smatraju kako je uzrok svog razdora u reprezentaciji Bosne i Hercegovine Senijad Ibričić.

Podsjetimo, nakon prijateljske utakmice Zmajeva sa Egiptom u Innsbrucku došlo je na vidjelo kako su Edin Džeko i Emir Spahić željeli da se među Zmajevima nađe i Senijad Ibričić, ali ga selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić nije pozvao među Zmajeve.

Srbijanski mediji navode kako je to "jabuka razdora".

Senijad Ibricic


"Problemi za popularnog Papeta su počeli posle kvalifikacija. Izostavljanje Senijada Ibričića sa spiska za prijateljske mečeve zasmetalo je prvoj vedeti Džeku i kapitenu Spahiću, što je kulimniralo debaklom protiv Egipta u kojem je Sušić ostavio povređenog Džeka na terenu da mu zvižde navijači i na indirektan način mu pokazao ko je gazda u ekipi", piše MozzartSport.

"Ibričić je bio dugogodišnji reprezentativac i jedan od najboljih prijatelja Spahića i Džeka. Međutim, klupska karijera mu je krenula silaznom putanjom, a konkurencija u veznom redu reprezentacije je bila sve jača. Na kraju ga je Sušić izbrisao sa spiska za prijateljske mečeve i ušao u sukob sa vođama svlačionice", dodaje ovaj portal.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...