Messi poručio: Griezmann nije za nas, dovedite Pjanića


Ako postoji neko u Barcinoj momčadi ko će pomno pratiti klupske transfere ovog ljeta, to je Leo Messi.







Argentincu je ispadanje od Rome u Ligi prvaka ostavilo gorak okus u sezoni u kojoj je s Barcelonom osvojio dvostruku krunu, a taj gorak okus bi želio isprati na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Messi želi bolju momčad iduće sezone te naslov Lige prvaka koja mu je prioritet. Napadač se složio s Puyolom koji je rekao kako bi kup trebali igrati igrači koji ne počinju redovno u prvih 11, a i oni mlađi koji trebaju steći iskustvo igranja profesionalnog nogometa.

U skladu s tim, Barca je postavila jasan cilj ovog ljeta, a to je dovođenje Griezmanna iz Atletica.






Ali transfer Francuza se više ne čini tako sigurnim, a na Camp Nou su već složili plan B. Ako Griezmann ne dođe, društvo Suarezu i Messiju u napadu bi pravio Coutinho, a pojačanja bi se tražila u veznom redu.

Coutinho je u Liverpoolu često igrao poziciju krila tako da mu ona ne bi bila strana ako ga Valverde tamo preseli.

Katalonci bi rado u svojim redovima gledali Miralema Pjanića i Christiana Eriksena, a za njih dvojicu Messi misli da bi bili idealna pojačanja Barcinog srednjeg reda

Jedno je sigurno, Barcelona se mora pojačati želi li sljedeće godine podići trofej Lige prvaka.

Mnogi bivši igrači Barce poput Puyola i Xavija su javno apelirali na upravu kluba da dovede kvalitetna pojačanja jer smatraju da klub ne ide u dobrom smjeru još od prodaje Neymara prošlog ljeta.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...