FOTO Evo šta se desilo među hrvatskim navijačima nakon utakmice: Nećete živi izaći iz Francuske!





Dogodilo se ono čega su se mnogi pribojavali. Pred kraj utakmice između Hrvatske i Češke na teren je palo nekoliko baklji, a začuo se i jedan topovski udar.




Sudac je prekinuo utakmicu, a baklje su uklonjene s terena. Na tribini je došlo i do međusobne tučnjave između navijača.





Ružna slika tzv. hrvatski navijača opet obilaze svijet. ogorčenje, razočaranje i negativna atmosfera okružila je zbog ovih slika hrvatsku reprezentaciju. sada je samo pitanje koliku će kaznu Uefa izreći HNS-u i reprezetnaciji.

U međuvremenu, naši čitatelji bijedne divljanjem huligana i pitaju s k ako su pored tolikog osiguranja uspjeli unijeti baklje na tribine i topovski udar.

“Točno se zna tko je tamo… Imenom i prezimenom…. Nemojmo se zavaravati…”, “Ne razumijem kakav je to čovjek koji sebe i svoj narod,trud i muku igrača pretvara u sramotu???…Znaci majmun plati cijeli put do Francuske kartu plati sve živo da bi tamo bacao baklje i petarde,,kakav to čovjek mora biti???…zar svaku tekmu neka budala mora biti??…sramota ali sramota!!!!”, bjesne hrvatski navijači.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...