Prijeteća poruka Zmajevima uoči baraža sa Irskom

U susret dodatnim kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2016., Robbie Keane je na utakmici svog LA Galaxyja protiv Portland Timbersa pokazao u kakvoj je odličnoj formi.



Iako je Portland pobijedili MLS prvaka LA Galaxy, i to s 5­:2, za oba gola u mreži Timbersa zaslužan je upravo kapetan LA Galaxyja Keane.





Jedan je gol zabio u 35. za 1:1, a drugi u 84. minuti za 2:3, da održi Galaxy na životu, no nažalost za njega, to nije bilo dovoljno da zaustavi nabrijane Timberse. Druga je polovica utakmice bila potpuno njihova, ­ četiri od pet gola zabili su upravo nakon poluvremena.

Tako je najveća irska zvijezda pokazala da je u velikoj formi tri tjedna uoči playoffa za Euro i dva okršaja s BiH. Reprezentaciji BiH nikako se ne piše dobro jer igraju protiv Iraca , pogotovo ako Keane bude igrao protiv njih na razini na kojoj je jučer odigrao utakmicu protiv Timbersa. Begović će svakako imati težak zadatak...

No, kolo MLS-a obilježio je Mike Grella, napadač New York Red Bullsa, koji je postavio novi rekord u MLS­-u: ­ zabio je gol već u sedmoj sekundi! NYRB svladao je Philadelphiju sa 4:1.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...