Hrvatski mediji tvrde: Ovaj je igrač budućnost reprezentacije BiH!

Hajduk je 720 dana čekao da se vrati na vrh prvenstvene ljestvice, na poziciju koja mu po tradiciji pripada, ali na kojoj je posljednjih sezona vrlo rijetko boravio.



Zaslužili su Bijeli taj trenutak radosti, zbog pobjede protiv Lokomotive, ali još više zbog kontinuiteta dobrih igara koje pokazuju u HNL-u ove sezone, pišu hrvatski mediji.

Niz bez poraza Bijeli su produžili na 11 utakmica, Lovre Kalinić je, uz pomoć suigrača, u međuvremenu postavio novi rekord za vratare Hajduka kada je u pitanju broj minuta bez primljenog gola. Zaustavio se Kale na 776 minuta, od Lokomotive do Lokomotive, a slučaj je htio da ga svlada nekadašnji suigrač Franko Andrijašević. Međutim, to je manje bitna priča s dvoboja Bijelih i "lokosa“, sve dok se pobjeđuje primljeni golovi će se lakše podnijeti.





Ključ slavlja nad Lokomotivom držao je u svojoj glavi, nogama i rukama Tino Sven Sušić, najbolji igrač Hajduka ne samo u ovoj utakmici.

Reprezentativac BiH, kada je u ovakvom izdanju, jednostavno je klasa više u odnosu na ostatak Burićeve momčadi, a dobra je vijest što iz utakmice u utakmicu djeluje sve bolje. Reći da igra u životnoj formi možda bi bilo previše, ali da je blizu najboljih izdanja, to je sigurno.

Bio ga je protiv Lokomotive pun travnjak, kada je trebalo čuvati loptu kod njega je bila kao u trezoru, kada je trebalo proigrati suigrača dijelio je lopte točno i pravovremeno, a kada je trebalo riješiti pitanje gostujućeg bunkera onda je upotrijebio precizan udarac. Za njega nije bilo prepreke i nedokučivog problema, Lokomotiva ga nije mogla ni znala zaustaviti. Doveo je Sušić Hajduk do prvog mjesta, potaknuo  navijače da momčad s travnjaka isprate uzvicima "šampioni, šampioni!“ i "ovo je Hajduk!“.

Hajdukovci sada imaju pravo uživati na vrhu ljestvice, mirno gledati na sutrašnji derbi u Rijeci, ali i prema dalje, prema nastavku sezone. Djeluju sve bolje, uigranije i hrabrije, imaju pravo vjerovati da će prvenstvena utrka biti zanimljiva do samog kraja. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...