Safet zbog Tine Sušića iz reprezentacije istjerao dva igrača?!

BH je ostala bez još jednog potencijalnog reprezentativca. I to nije ništa čudno. Čovjeka više ne čudi ni što za takve vijesti sazna, recimo, sa službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza.





Prvotimac Rijeke, Marin Leovac, od nedavno ima pravo nastupati za Hrvatsku izabranu vrstu. Naravno, bosanskohercegovačkoj reprezentaciji Leovac nije potreban i zato valjda nitko iz našeg Saveza nije razgovarao s ovim dečkom rođenim u Jajcu.

Nije, da se razumijemo, Marin Leovac neko čudo neviđeno. BH na njegovoj poziciji ima barem dva bolja igrača, ali trenutačno niti jedan nije na raspolaganju izborniku pa se, dok se čeka oporavak Kolašinca i Salihovića, na toj pozicji mora mučiti Senad Lulić.

Uostalom, Sušić uvijek priča koliko je momčadi potrebna zdrava konkurencija, kako mu nedostaje kvalitete isl., a zdravije konkurencije od Marina Leovca, tog racionalnog i korektnog igrača, koji je nogometno odrastao u Austriji, teško da može pronaći. No, kao i obično naš izbornik i njegov stručni stožer nisu tu da se miješaju u vlastiti posao.



Tako će se Leovac, umjesto za mjesto u BH momčadi, boriti za poziciju u izabranoj vrsti Hrvatske. Možda je takav rasplet Leovcu idealan i bliži srcu, ali činjenica da nitko nije ni pokušao dovesti ovog igrača u BH dres je ozbiljan problem koji ukazuje na to kakva gomila bahatih neradnika, koje ne mogu zamisliti drugačije osim sa čačkalicom u ustima, sjedi na klupi i u nogometnom savezu Bosne i Hercegovine.

Uostalom, pomjeranjem Lulića prema naprijed mjesto u momčadi gubi Tino Sušić. Možda baš u tom grmu leži zec.

Eh, da, loše sam računao na početku teksta. U proteklih nekoliko dana BH je izgubila dva potencijalna reprezentativca. Pored Leovca koji nije bio ni na mapi svoju je sudbinu do daljnjeg zapečatio i Ervin Zukanović.      


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...