Šta je Pape radio ostatak utakmice protiv Belgije?

Kako je moguće da Vršajević nije dovoljno dobar da uđe na mjesto ispred Mujdže, na desno krilo?



Zar Hajrović nije dovoljno dobar za istu poziciju ili za poziciju ispred Lulića kojeg uzaludno trošimo? Zašto Prcić ne može donijeti baš ništa u sredini terena?

Piše: Marko Tomaš

30 minuta dobre igre u dvije utakmice bile su dovoljne da nogometna momčad BiH uzme 2 boda. Pitanje koje treba poslati nadležnim službama odnosi se na onih preostalih 150 minuta u kojima su BH reprezentativci, unatoč tome što su baš svi, od prvog do posljednjeg u ekipi davali sve od sebe, djelovali izgubljeno.

Nadležna služba u ovom slučaju je stručni stožer reprezentacije. Stvar je u tome da smo ovih 30 minuta produžili barem na 60 siguran sam da bismo pobijedili jednog od protivnika. U tih 30 minuta se vidjelo ono što znamo odavno: imamo sjajnu momčad.



30 ZLATNIH MINUTA

U preostalih 150 minuta se vidjelo da nadležne službe nemaju blage veze što da naprave od te sjajne momčadi. Točno 30 minuta u dvije utakmice igrači mogu potegnuti na vlastitu odgovornost. Ovo ostalo trebalo bi da je dio nekog šireg plana, a taj širi plan nam je donio to da protiv Belgije posljednjih 20 minuta gledamo Ibiševića kao drugog desnog beka, a Harisa Medunjanina kao lažnu špicu što je, priznat ćete, prvoklasna budalaština.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...