Sjajne vijesti za Safeta Sušića!

Selektor BiH Safet Sušić ove će sedmice objaviti popis za preostalu utakmicu godine, kvalifikacijsko gostovanje u Izraelu.





Ono što svakako ohrabruje jeste činjenica da će Sušić na raspolaganju imati nekoliko igrača, koji nisu konkurisali za susrete sa Walesom i Belgijom.

Popis bi u odnosu na onaj za duele s Walesom i Belgijom trebao biti širi za Ermina Bičakčića, Emira Spahića i Gorana Zakarića, dok je upitno hoće li Sušić ponovno zvati opet ozlijeđenog Josipa Kvesića.

Također se očekuje da se na spisku nađe i Sejad Salihović.

Šokantni poraz od Cipra sve je zakuhao, tako da nitko do kraja nije mogao biti zadovoljan remijem s Walesom koji je uslijedio, dok je općeprihvaćena ocjena da je 1:1 s Belgijom rezultat kojim svi trebaju biti zadovoljni.



Ono što je na putu prema Euru u Francuskoj 2016. jedino mjerilo u čitavoj situaciji, ljestvica je skupine B, a ona uoči gostovanja u Haifi ne izgleda najbolje.

Nakon tri utakmice Zmajevi su na zabrinjavajućem učinku od dva boda, vodeći Wales ima pet više, drugoplasirani Izrael s utakmicom manje dvostruko je bolji, Cipar je ostao na ona tri boda iz Zenice.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...