Odlične vijesti za Zmajeve uoči gostovanja u Izraelu

Sjetimo li se da je Bosna i Hercegovina u ždrijeb ušla iz prvog šešira, u kojem su joj društvo pravile Španjolska, Njemačka, Nizozemska, Italija, Engleska, Portugal, Grčka i Rusija, dva boda nakon tri kola naginju na samo jedan zaključak – da je ovo, zasad, podbačaj.



Isto tako, nije vrijeme ja prognoze katastrofe, jer kako je Sušić i nakon Belgije još jednom naglasio, ima još vremena. Međutim jasno je i to da to vrijeme lagano ističe, da će negdje na strani, po mogućnosti što prije, trebati nadoknaditi bodove izgubljene protiv Cipra. Sušić nakon svega pokušava djelovati smireno…

- Očekujem borbu do zadnje utakmice, uvjeren sam ćemo na kraju biti među prve dvije reprezentacije. Jedino što je neplanirano bio je poraz od Cipra. Kad nam se vrate ozlijeđeni, bit ćemo daleko jači. Pokušat ćemo pobijedi u Izraelu…, a hoćemo li uspjeti, vidjet ćemo. Vjerojatno će odlučivati posljednja utakmica protiv Cipra, koji će do tad otpasti, rekao je izbornik.



Je li Izrael baš protivnik za vađenje? Na papiru ne djeluje tako. Međutim, činjenica je da nisu nepobjedivi kod kuće. U posljednjih pet domaćih utakmica ostvarili su samo jednu pobjedu (!), u februaru prošle godine protiv Finske (prijateljska), a u posljednjem izlasku pred svoju publiku u prijateljskom su meču poraženi od Slovaka.

Ali je kao kontraargument dovoljno navesti to da su u kvalifikacijama za Brazil 2014. kod kuće zakočili Portugal (3:3).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...