Reprezentativac BiH potvrdio: Na pomolu transfer svih transfera!

Reprezentativac BiH i lijevi bočni igrač njemačkog Schalkea potvrdio je informaciju da je opcija njegovog prelaska u Manchester United i dalje otvorena.



- Još prije dva mjeseca Šalke je dobio zvaničnu ponudu najtrofejnijeg engleskog kluba Mančester junajteda za mene. Ta je opcije još otvorena – kaže naš fudbalski reprezentativac Sead Kolašinac na početku razgovora za “Dnevni avaz”.

Kolašinac otkriva još jedan bitan detalj.

- Skauti Junajteda bili su na nedavnoj prijateljskoj utakmici između Totenhema i Šalkea u Londonu. Vjerujte, ja sam za to saznao tek po završetku meča – ističe Kolašinac.



Naravno, stameni reprezentativac Bosne i Hercegovine počastvovan je interesom jednog najvećih svjetskih klubova.

- Klub je sami svjetski vrh. Naravno, to mi godi, bilo bi sjajno zaigrati na Old Trafordu. U fudbalu se nikad ništa ne zna. Sve je moguće. Ima još vremena do kraja prijelaznog roka pa ćemo vidjeti – govori Kolašinac.

Iako je zadovoljan statusom u klubu iz Gelzenkirhena, Kolašinac želi nove izazove.

- Nisam ovdje da čitav život igram za Šalke. Čovjek ide tamo gdje mu je bolje i gdje može napredovati – podvukao je na kraju razgovora za “Avaz” Kolašinac.

Inače, 21-godišnji Kolašinac postao je prije dvije godine član seniorskog tima njemačkog bundesligaša, za koji je odigrao 40 utakmica. Šest puta nosio je dres reprezentacije BiH.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...