Selektor BiH ogorčen na klubove iz Premijer lige

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine okupit će se za petnaest dana u Sarajevu gdje će započeti pripreme za Svjetsko prvenstvo.



Naši Zmajevi u sklopu priprema  će 22. maja u Gradačcu odigrati prijateljski susret protiv mlade selekcije Bosne i Hercegovine.

Selektor Vlado Jagodić najavljuje kako će pomenutu selekciju činiti samo mladi igrači iz Bosne i Hercegovine, ali i da će biti pojačana sa nekoliko starijih igrača, vjerovatno iz domaćeg prvenstva, koji će pojačati selekciju.

Zvjezdan Misimovic


"Spisak ću objaviti 10. maja, odnosno kada završi Premijer Liga BiH. Želim istaći da smo u potpunosti u službi "A" selekcije i njihove što bolje pripreme za Svjetsko prvenstvo, tako da ćemo Safet Sušić i ja održati sastanak nakon što on objavi spisak 5. maja", otkriva Jagodić, te tako najavljuje da bi se vjerovatno u njegovoj selekciji mogao naći neko od igrača sa Papetovog šireg spiska.

"Moram istaći da sam razoačran pojedinim klubovima u BiH koji u posljednjim utakmicama, koje im nisu imale takmičarski značaj, nisu našli za shodno da priliku daju mladim igračima", dodao je Vlado Jagodić.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...