Miralem Pjanić nikad nije bio bliži transferu!

Luisu Enriqueu, bivšem igraču Barcelone, španjolski mediji daju najviše šansi da u 1. jula bude imenovan za novog trenera ovog kluba.



Navodno, Enrique će ukoliko bude imenovan za trenera, od uprave kluba tražiti dovođenje Miralema Pjanića po svaku cijenu.

Luis Enrique želi Pjanića u Barceloni po svaku cijenu Miralem Pjanić Enrique i Pjanić su već ranije sarađivali u Romi, a Enrique, koji je ove sezone trenirao Celtu Vigo, još ranije se uvjerio u kvalitete bosanskohercegovačkog reprezentativca koji briljira ove sezone u dresu Rome.

Prema navodima španjolskih medija, upravo bi Enriqueov utjecaj mogao imati presudnu ulogu u Pjanićevom dolasku na Nou Camp.

Miralem Pjanic


Podsjećamo, Pjanić je nedavno izjavio kako Barcelona ima dobre igrače, te je rekao da smatra da bi se dobro snašao u katalonskoj ekipi.

"Njihov stil bih lako razumio jer takvim stilom igra i Roma. Mislim da bih bio dobar tamo, jer smatram da mogu pokazati svoje kvalitete u Barceloni. To uopće ne bi bila loša destinacija, s obzirom i na grad, klimu...", kazao je Pjanić.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...