Sušiću predloženo da u Brazil povede ovu četvoricu igrača

Kako se bliži početak Svjetskog prvenstva u fudbalu u Brazilu narednog ljeta, tako selektoru fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safetu Sušiću postaje sve gore.


Naime, od ranije je poznato kako Sušić u Brazil može povesti 23 igrača, ali je taj spisak, kada bi se stručnjaci sa strane pitali, mogao biti mnogo veći.

Gotovo pa svaki dan Sušiću neko predlaže nekog novog igrača, novu nadu, talenta... i po pravilu, svaki taj igrač "sanja da obuče dres fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine".

Osim takvih, Sušiću se svakodnevno poručuje da u Brazil povede nekoliko igrača iz BH Telecom fudbalske Premijer lige Bosne i Hercegovine.



Tako je nekoliko trenera iz Premijer lige predložilo Sušiću da mjesto u avionu za Brazil obezbijedi za Tomislava Tomovića, Matu Jajala, Armina Hodžića i Jasmina Mešanovića.

Iako se radi o mladim i nesumnjivo talentovanim fudbalerima, jako je teško očekivati da bi ijedan od ove četvorice, osim možda Hodžića zbog nedostatka trećeg napadača u reorezentaciji, mogao imati mjesta među 18.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...