Sramota: Pogledajte kakav je odgovor dobio Jusuf Bećirović


Da nije bilo Jusufa Bećirovića, danas u fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine vjerovatno ne bismo gledali nekoliko sjajnih igrača.

Nije nikakva tajna da je Jusuf Bećirović najzaslužniji zašto danas u A i U-21 fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine gledamo braću Seada i Izeta Hajrovića, ali i Seada Kolašinca.

Upravo je Bećirović sjeo u automobil i vozio se do Zuricha i Gelsenkirchena, gdje je sa porodicama Hajrović i Kolašinac dogovarao dolazak mladih fudbalera u dres sa državnim grbom Bosne i Hercegovine.


Kasnije je čelnicima Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ostalo samo da formalizuju dolazak igrača, koji su već sada pokazali da se radi o budućnosti Zmajeva.

Međutim, kada je Bećirović mailom pokušao doći do ključa, koji je potreban da bi se akreditovao kao novinar za Svjetsko fudbalsko prvenstvo naredne godine u Brazilu, dobio je prilično neozbiljan odgovor iz krovne kuće bh. fudbala.


Iako je proces akreditovanja novinara za odlazak na Svjetsko prvenstvo davno završen, sigurno je da Bećirović nije zaslužio ovakav odgovor iz Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...