Izet Hajrović otkrio šta misli o Robertu Manciniju


Ekipa emisije INTERVIEW 20 novo izdanje snimala je tri dana u Istanbulu.
Gost je bh. reprezentativac i fudbaler turskog prvoligaša Galatasaraya Izet Hajrović.
Ovo specijalno sportsko izdanje emisije predstavlja Hajrovića kroz otvoren razgovor o njegovom djetinjstvu, početku treniranja, životu u Švicarskoj, odluci da zaigra za BIH.

Izet Hajrović u emisiji INTERVIEW 20 otkriva i kako je njegova odluka da igra za reprezentaciju BiH odluka iz njegovog srca, te prognozira da bismo u Brazilu mogli izboriti dobar plasman.

Specijalno u emisiji INTERVIEW 20 donosimo i priču o Galatasarayu te kako izgleda trening ovog uspješnog kluba.


Ekskluzivno za INTERVIEW 20 govore jedan od najuspješnijih trenera današnjice Roberto Mancini, a urednica Sanela Prašović Gadžo snimila je i razgovor sa fudbalskom zvijezdom Didierom Drogbom.

Mancini je odgovarao na direktna pitanja urednice Sanele Prašović Gadžo o Izetu Hajroviću, te kada će ovaj igrač dobiti punu minutažu u utakmicama. Gledatelji će saznati i šta Roberto Mancini misli o špekulacijama da će Edin Džeko ovog ljeta preći u Galatasaray, te šta uopće misli o Edinu Džeki.

Eventualni dolazak Edina Džeke u Galatasaray u emisiji komentira i Izet Hajrović.

Didier Drogba također je govorio o Izetu Hajroviću, a u emisiji otkrivamo i gdje ide Drogba nakon što mu ugovor koji ima sa klubom Galatasaray bude okončan za nekoliko mjeseci.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...