I zbog Hajrovića: Mancini pred otkazom!

Galatasaray je nastavio s lošim nastupima u turskom prvenstvu i nakon poraza od posljednjeplasiranog Kayserispora navijači su zatražili smjenu Roberta Mancinija i povratak legende kluba Fatiha Terima.


Još jedan kiks Galatasaraya u turskom prvenstvu i domaći poraz od Kayserispora udaljili su istanbulsku momčad od borbe za naslov prvaka. Galatasaray je pao na treće mjesto na tabeli s pet bodova iza prvoplasiranog Fenerbahçea koji ima dvije utakmice manje.

Navijači su žestoko protestirali nakon poraza od fenjeraša i zatražili su smjenu Roberta Mancinija te povratak na klupu klupske trenerske legende Fatiha Terima.

Mancini nakon novog poraza smatra kako je najveći razlog lošeg rezultata problem s realizacijom te tvrdi kako je Galatasaray nezasluženo poražen.



- Gledajući kroz 90 minuta, Galatasaray je taj koji je zaslužio pobjedu. Naši problemi s realizacijom nastavljaju se evo već treću utakmicu zaredom i jednostavno ne možemo realizirati prilike koje stvorimo. Protiv Chelseaja ih nije bilo puno, ali u ovom susretu smo ih imali sasvim dovoljno. Međutim to je nogomet i zato je zanimljiv - tvrdi Mancini koji nije htio komentirati želje navijača za njegovim odlaskom.

Manciniju se također zamjeraju nelogični taktički potezi, kao onaj kada je iz igre izvadio najboljeg igrača Galatasaraya u dvoboju sa Kayserisporom Izeta Hajrovića.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...