Didier Drogba pričao o Bosni i Hercegovini


Sinoć je na BHT1 emitovano specijalno izdanje emisije INTERVIEW 20 u kojoj su gosti urednice Sanele Prasović- Gadžo bili bh. reprezentativac Izet Hajrovic, jedan od vodećih trenera današnjice Roberto Mancini i sjajni fudbaler Didier Drogba.

Inače, ovo je bio prvi veliki televizijski intrevju Izeta Hajrovica koji je u emisiji INTERVIEW 20 ispričao šta ga je motiviralo da se počne još u ranoj mladosti baviti fudbalom, te otkrio koliko mu znači igra za državnu reprezentaciju BIH.

Gledatelji su u 45 minuta emisije saznali i kako se trenira u turskom prvoligašu Galatasaraju, a poseban dio emisije bio je razgovor sa trenerom Robertom Mancinijem.


Na direktna pitanja urednice Prasović-Gadzo o tome da li su tačne informacije da ovog ljeta u turski klub dolazi i Edin Džeko, Mancini je odgovorio da on voli Edina Džeku i kao igrača i kao čovjeka i da je odluka o eventualnom prelasku u Galatasaray Edinova. Zanimljivo je da je urednica Prasović-Gadžo pozvala Mancinija da ponovno posjeti BIH, a on je to učinio odmah dva dana poslije snimanja emisije.

I Didier Drogba je govorio za INTERVIEW 20. Potvrdio je da zna gdje se nalazi BIH, te spomenuo svog bivšeg trenera Vahida Halilhodzica.

Drogba je rekao i da je Izet Hajrovic perspektivan mladi fudbaler, te obećao da ce doći u Sarajevo, ako ga Izet pozove.

Gledatelji su saznali i da je Izet Hajrovic u mladosti navijao za Bayern Minhen, a gostovanje u emisiji INTERVIEW 20 iskoristio je da pozove navijače naše reprezentacije da se u što većem broju pojave u Brazilu.

Obećao je još puno uspješnih pogodaka kao što je bio onaj u Slovačkoj.

Na kraju emisije u nešto opuštenijem tonu, Izet Hajrović je priznao da je sretno zauzet i zaljubljen u svoju djevojku Lejlu.

)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...