Zar je moguće da je Sead Sušić menadžer svim ovim reprezentativcima BiH?!


Zanimljivo je da se često u komentarima pojedinih navijača, ali i novinara postavlja pitanje zašto Safet Sušić zove igrače kojima je menadžer njegov brat?

Teško možemo vjerovati da je gospodin Sead Sušić menadžer svim ovim igračima:

Izet Hajrović, Mensur Mujdža, Senad Lulić, Sead Kolašinac, Ermin Bičakčić, Ervin Zukanović, Jasmin Fejzić, Ognjen Vranješ, Miroslav Stevanović, Muhamed Bešić, Adnan Zahirović koji su vrlo uspješno debitovali pod Sušićevom palicom?


Teško vjerujemo i da je Sead Sušić menadžer i Miralemu Pjaniću, Harisu Medunjaninu i Asmiru Begoviću koji su tek kod Safeta Sušića dobili pravu priliku za dokazivanje u reprezentaciji?

Kažu zašto Kvržić? Možda zato što je čovjek jedan od najbržih igrača naše reprezentacije sa odličnom tehnikom, a iza sebe ima sezonu u kojoj je njegov tim izbacio iz Europa Lige jedan Stuttgart i sasvim korektno odigrao grupnu fazu protiv mnogo jačih klubova.

Zašto Vršajević? Zato što Mensur Mujdža mora imati alternativu na desnom beku. Nećemo zaboraviti kako je Vršajević tek treća Sušićeva opcija, te da je priliku dobio tek nakon povreda Mujdže i Vranješa.

Šta drugo reći nakon četiri godine Sušićevog mandata nego - IN SAFET WE TRUST!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...