Branislav Ivanović otvoreno progovorio o Edinu Džeki


U prošlosedmičnoj utakmici između Manchester Citya i Chelsea (0:1), na terenu je bilo čak šestorica igrača sa prostora bivše Jugoslavije - Jovetić, Nastasić, Kolarov i Džeko kod Citya, te Matić i Ivanović kod Chelsea...

"To je jako dobro za nas, za Balkan, jer imati tako veliki broj igrača u jednoj izuzetno važnoj utakmici u Engleskoj, zaista je posebna priča. To je pokazatelj koliko u regionu ima velikih talenata", tvrdi Ivanović u razgovoru za Oslobođenje, koji se uoči utakmice srdačno pozdravio sa našim Edinom Džekom u tunelu ispred terena.


"Edina sam upoznao čim je došao u Englesku i zaista je odličan momak. Fenomenalan je dečko, i kada god za to imamo priliku, družimo se. Naravno, na terenu to izgleda drugačije, jer se obojica borimo za svaku loptu, ali van 90 minuta svi smo prijatelji i to jako dobri. Edin prednjači u druženju, jer je veliki zabavljač i šaljivdžija, tako da se sa zadovoljstvom uvijek srećem s njim", kaže nam Ivanović, čije slike sa našim reprezentativcem kruže društvenim mrežama.

"Mi smo zaista veliki prijatelji. Družimo se, ali da bismo to pokazivali narodu, već jer zaista osjećamo bliskost. Pokazivanje kroz medije nije toliko bitno, koliko smo mi zaista dobri. Zapravo, samo smo normalni."
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...